Te plac aşa cum eşti

.

S-ar părea că, ori de câte ori deschizi gura să-ţi spui cu sinceritate părerea, sau ori de de câte ori ţi-o scrii pe câte undeva, la vedere, cu aceeaşi sinceritate, rişti să superi pe câte cineva. De aceea am să ridic de acum înainte osanale ipocriziei, o să le-aduc laude tuturor cunoscuţilor mei, inclusiv celor pe care nu-i ştiu decât din lumea virtuală a Internetului, şi o să le spun tuturor, privindu-i galeş în ochi, sau, după caz, sorbindu-le din ochi slovele ajunse pe monitorul meu: ÎMI PLACI AŞA CUM EŞTI.

Cu aceasta, vă invit să căutaţi şi alte psi-luneli în tradiţionalul tabel al clubului psi şi vă anunţ că intru în tradiţionala mea vacanţă de toamnă.

La bună revedere, dragii mei!

30 comentarii la “Te plac aşa cum eşti

 1. Tabel nu-i..încă, iar tu nu eşti ipocrită, doar …o retrasă de nevoie. Totdeauna se va simţi cineva vizat de o vorbă. Vacanţă plăcută şi da, te-aş plăcea aşa cum eşti, dacă te-aş cunoaşte; cum nu mi-a fost dat decât să te citesc de câteva ori (sper să recuperez),,,,te plac şi atât!

  Apreciază

 2. Pingback: Te plac aşa cum eşti | Alma Nahe

 3. ba uite că pe mine nu m-ai supărat. doar că m-am simţit vizat. şi poate nici nu-i locul meu acolo în grup, că la mine e mai mult cu muzică şi cu poze. de-aia nici nu am intrat în polemici ce nu şi-ar fi avut rostul. vacanţă plăcută!

  Apreciază

  • Mulţumesc.
   Şi mă bucur sincer că nu te-ai supărat, pentru nici măcar nu mă gândisem la tine. Fiindcă, dacă nu mă înşel, chiar ai intrat o dată sau de două ori în jocul nostru şi ţi-am văzut comentariile pe mai multe bloguri ale membrilor activi (inclusiv pe al meu, cel puţin o dată).

   Apreciază

    • Păi nici eu nu scriu foarte des. Dar mă gândisem la ăia care n-au scris absolut niciodată, nici duzini, nici psi-luneli, şi pe care eu nici nu i-am văzut comentându-le vreodată pe ale altora.
     Dar n-are rost să mai vorbim despre asta. Nu conduc eu grupul, nu fac eu regulile şi am greşit vârându-mi coada şerpească acolo unde nu-mi e borta 🙂

     Apreciază

     • eu unul nu cred că ai greşit. până la urmă fiecare are dreptul la o părere 🙂 .
      pe mine oricum mă bătea gândul să ies din club, pentru simplul motiv că nu am mai participat de ceva vreme la jocurile clubului. îmi lipsea un impuls, şi l-am găsit în spusele tale 😀 .
      aşa că nu văd în asta nici o tragedie. noi să fim sănătoşi!

      Apreciază

 4. Pingback: Psiluneli-Te plac așa cum ești | Cățărătorii

 5. Pingback: Te plac aşa cum eşti | Joramotive de sărit obstacole

 6. Vacanţă plăcută şi să ne revedem cu bine pe bloguri când te întorci!
  Mi s-a întâmplat şi mie să fiu înţeleasă altfel şi acum gândesc de zece ori înainte de a „deschide gura” pe net. De obicei după ce gândesc de zece ori decid să tac. :))

  Apreciază

 7. Spunea cineva ca e mult mai greu sa fii inteles pe net pentru ca nu poti completa cuvantul cu privirea si gesturile! Cuvintele pot sa fie adesea intelegse gresit.
  Supararea pe sinceritate dovedeste o neputinta de a asuma critica. Asta e prietena cu orgoliul si orgoliul este cel mai sigur dusman al mantuirii! Dar cui ii mai pasa azi de mantuire? 🙂
  Vacanta placuta!

  Apreciază

 8. Pingback: Pa, SuperBlog… | ropot de secunde...

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.