Invitaţie la rugăciuneMă întreb cum mi-ar ieşi anacondeierile unor rugăciuni blogărite. Poate c-o să fac măcar o încercare. 🙂

Blog de jocuri

Salut! Venim, astăzi, cu o provocare ce ar putea să vi se pară patetică. Neobişnuită este, pentru că vă invităm să scrieţi pe blogurile voastre câte o… rugăciune.

there_is_always_hope_by_krzyho

Dicţionarul explicativ al limbii române defineşte rugăciunea drept o „încercare personală de a intra în contact direct cu divinitatea; cerere, mulțumire sau laudă adresată de credincioși divinității; rugă”. Despre un astfel de “contact” ar fi vorba şi-n provocarea noastră. Indiferent cum alegeţi să abordaţi acest “contact”, în versuri, cu mulţumiri sau cereri, în stilul clasic, mai în glumă sau mai în serios, ne-am bucura foarte mult să răspundeţi pozitiv invitaţiei noastre. Şi dacă veţi scrie pe această temă, vă rugăm să lăsaţi linkuri spre “rugăciunile” voastre comentând la acest articol. Vom alcătui şi updata o listă cu rugăciunile inspirate de această invitaţie. Nu există termen limită pentru această provocare – scrieţi când puteţi, când doriţi.

Ştim că nu este tocmai o provocare uşoară…

Vezi articolul original 73 de cuvinte mai mult

5 comentarii la “Invitaţie la rugăciune

   • Poți să faci așa cum dorești și crezi că este mai bine.
    Este o rugăciune scurtă, dar este legată de un fel de revelație care i-a confirmat puterea. Mi-e greu să povestesc ce s-a întâmplat. Voi scrie rugăciunea și, dacă voi găsi puterea și curajul să povestesc, voi reveni.
    ”Ție, Dumnezeule atotputernic, Ție, sfântă Măicuță a Domnului, și Ție, bunul meu înger păzitor, Vă mulțumesc că mi-ați ajutat să trec cu bine ziua de astăzi și Vă rog să-mi ajutați să trec cu bine ziua de mâine și cele ce vor urma. Amin!”
    Este o rugăciune învățată de la bunica mea.

    Apreciat de 1 persoană

 1. Pingback: Rugăciune | Cioburi de chihlimbar

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.